Vastgoed Team Nederland: uw betrouwbare vastgoedadviseur

Wij verbinden verkopers en kopers. U vindt in ons een uiterst betrokken partner, van het eerste oriënterende gesprek tot  het ondertekenen van de koopovereenkomst. Kiest u voor Vastgoed Team Nederland, dan bieden we u de volgende zekerheden:

Wij geven u professioneel, onafhankelijk en eerlijk advies

Wij leveren hierbij altijd maatwerk en focussen ons op klanttevredenheid.

Wij zijn werkzaam door héél Nederland

Dit stelt ons in staat snel te reageren op de veranderingen in de markt en een breed klantenbestand op te bouwen.

Wij zijn creatieve denkers

Zo zijn we betrokken bij woningbouwontwikkeling en geven we advies op het gebied van beleggingen. Creatieve oplossingen, zoals sale and lease back constructies, behoren ook tot onze mogelijkheden.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Hoe lang een project op de markt is, is bij ons geen beslissende factor. Op basis van tactisch inzicht, jarenlange kennis van de markt èn ervaring in de sector maken wij ieder project tot een succes.

Wij reageren snel !

Wij reageren snel. Heeft u vragen of zorgen, stuur ons een bericht, wij nemen dan snel contact op. Want problemen oplossen, dat is waar wij iedere dag weer energie van krijgen.

Wij richten ons op grote(re) projecten/beleggingen

Daar ligt ons hart en onze expertise. Wij begeleiden uiteenlopende trajecten, van zorginstellingen tot winkelcentra en van kantoor- tot bedrijfspanden en sale and lease back transacties. Maar heeft u een project dat daarbuiten valt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verbinders van koper en verkoper

Ieder project is maatwerk. Daarbij zetten we alles op alles om de juiste verkoper aan de juiste koper te binden. Dit resulteert in een breed klantenbestand en vele mooie projecten. Wij realiseren onze doelen en die van u als klant.

Heeft u een interessant project om te kopen of te verkopen en wilt u graag gebruiken maken van onze expertise? Neem dan vooral contact met ons op. Dan bespreken we samen wat we voor u kunnen betekenen.